суббота, 17 октября 2020 г.




Перевезення померлих з-за кордону в Україну.

Переживати смерть дорогої людини завжди дуже важко. І як би морально ми не намагалися підготуватися, ніколи не будеш готовим до такого повороту подій. Важко передбачити і організувати похорон, перебуваючи в рідній країні, і вкрай складно, якщо смерть наздогнала людини за кордоном. Може трапитися всяке: поїхала людина відпочивати за кордон, а там трапився нещасний випадок. І часто буває так, що проведення похорону в рідній країні, може бути бажанням самого покійного або ж його родичів і близьких. Адже кожна людина хоче знайти спокій в рідній землі.

Ритуальні агентства як вихід із ситуації

Займатися транспортуванням тіла з-за кордону - заняття дуже складне, особливо для тих, хто раніше не стикався з подібним. Для таких випадків існують похоронні агентства, які спеціалізуються в даних питаннях. Ми є службою, яка надає послуги транспортування.

Список послуг, які надають дані ритуальних бюро:

Підготовка тіла до транспортування;

Облаштування спеціального транспортного засобу;

Підготовка всіх необхідних документів в зарубіжних інстанціях;

Підготовка тіла згідно із законами країни, де помер чоловік;

Відправлення через кордон.

Як бачите, ви можете замовити всі необхідні процедури прямо в агентстві. І тоді вам не доведеться переживати ще і про те, як доставити тіло покійного на батьківщину. Доручіть цю справу професіоналам і будьте спокійні, все буде виконано якісно і в максимально короткі терміни.

Професійна допомога в таких питаннях дуже потрібна, адже розібратися у всіх деталях вкрай складно, а якщо це сталося з близьким вам людиною, то й тим паче. Адже з огляду на психологічний стан після втрати, важко налаштуватися на якийсь робочий режим.

Що необхідно знати про транспортування тіла з-за кордону?

Перевезення померлих зі Словаччини в Україну вимагає особливого пакета документів. Саме тому найчастіше родичі звертаються за допомогою в такі ритуальні агентства. Фахівці цих організацій прекрасно розбираються в тому, які саме документи необхідно зібрати в тому чи іншому випадку, знають, що потрібно робити з тілом померлого. Перш за все, необхідно зібрати всі медичні довідки та свідчення про те чи була смерть насильницькою. Адже в такому разі буде тривати ще і поліцейське розслідування. Також необхідно отримати всі страховки. Адже людина, їдучи за кордон, завжди разом з візою оформляє і страховку на випадок, якщо з ним щось станеться. Часу для збору всього необхідного буде мало, а без необхідного пакета документів вас не пропустять на кордоні. Тому краще доручити цю справу професіоналам.

Транспортування тіла повинна бути здійснена в максимально короткі терміни, щоб не почався процес розкладання. Для транспортування вибирають спеціально обладнаний транспорт, в якому буде дотримуватися необхідний температурний режим, а труну з тілом буде надійно закріплений. Для перевезення тіла використовують тільки цинкові труни, а ще тіло спеціально бальзамується, щоб уповільнити процес розкладання.

Фахівці ритуального бюро відмінно знають закони кожної європейської країни, орієнтуються у всіх нюансах перевезення. Також родичі можуть замовити у них додаткові послуги, перелік яких є в прейскуранті. Можна ще придбати необхідну похоронну атрибутику. Якщо у вас є питання або залишилися якісь неуточнені деталі, то можете звернутися в службу підтримки компанії. Там вам дадуть відповідь на всі питання в настільки делікатній процедурі.

Репатріація з "Memento Mori" - це швидка і якісна доставка тіла додому з повагою до пам'яті померлого.
 Наш офіційний сайт:  https://ukr.memento-mori.com.ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Перевезення померлих з-за кордону в Україну. Переживати смерть дорогої людини завжди дуже важко. І як би морально ми не намагалися підготува...